Чергове засідання не відбулося через анонімне повідомлення про «мінування» приміщення.

Нагадаємо, 4 листопада 2021 року Лерос під час виступу з трибуни Верховної Ради нецензурно лаявся на адресу представників органів державної влади та показав непристойний жест Зеленському. Правоохоронні органи кваліфікували це як порушення громадського порядку. За даним фактом проти нього було відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 296 КК України — хуліганство.

Відтоді нардеп не з’явився на жодне засідання суду. Він переховується від слідства та майже не виходить з дому. Його мета — затягнути процес. Сторона захисту всіляко ухиляється від виконання своїх зобов’язань, а сам Лерос політизує справу та намагається видавати себе за жертву «політичних репресій». Хоча санкція статті передбачає невеликий (як для рівня доходів депутата) штраф.

Зокрема, чергове засідання Печерського суду було призначене на 21 вересня о 15:30. Вперше за час слідста Лерос разом з двома адвокатами з’явився в залі суду. Втім майже одразу будівлю «замінували». Через це засідання було перенесено на 12:00 27 вересня. Лерос одразу заявив, що ні його самого, ні його захисників не буде.

Тож «мінер» може розраховувати на щедре винагородження. Бо своєчасно зателефонував до суду і цим дозволить підозрюваному ухилятися від слідства до осені 2023 року.

Популярные статьи сейчас

Национальная академия наук послала Стефанчука вслед за Табачником и Азаровым

Как сын закарпатского "лесного мафиози" Юрий Сойма "пилит" деньги на Ивано-Франковщине

Сергей Яковлев: мажора блоггера подозревают в смерти молодой девушки

Паша "Мерседес" заявил, что никуда не уйдут из Лавры, несмотря на приказ: "Мы не намерены..."

Все новости