Тепер, щоб потрапити до свого кабінету, Віктор Ляшко має пройти повз дві Богатирьові, двох Ємців, простигосподи Мусія, Стєпанова та інших достойників. І повз портрет Уляни Супрун, який, як жартують українці, скоро замироточить в такій компанії.

Нагадаємо, у 2014 році Богатирьову звинуватили в крадіжці шести мільйонів гривень і оголосили в розшук.

Генеральна прокуратура України оголосила в розшук колишню міністра охорони здоров'я за часів Януковича Раїсу Богатирьову.

ГПУ проводить досудове розслідування у кримінальному провадженні за фактом розтрати та заволодіння коштами держбюджету в особливо великих розмірах службовими особами Міністерства охорони здоров'я України, за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 5 ст. 191 (привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем) КК України.

Популярні статті зараз

Нова масова гуманітарна допомога: як отримати незалежно від статусу та місця проживання

Сильний удар по українцям: влада готує несподіваний "сюрприз"

Криза олійно-жирової галузі: чим загрожує українцям високий експорт соняшника

"Главное, что я влезла в эсочку": звезда "1+1" Лидия Таран восхитила точеной фигуркой в ярком наряде

Все новости

"Встановлено, що колишній віце-прем'єр-міністр України - міністр охорони здоров'я України, діючи умисно, за попередньою змовою групою осіб, в особистих інтересах та інтересах третіх осіб, використовуючи надані повноваження всупереч інтересам служби, заволоділа бюджетними коштами у сумі понад шість мільйонів гривень", - повідомляє прес-служба відомства.

Суд уже дав дозвіл на затримання Богатирьової та доставлення її в суд для розгляду клопотання про обрання запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.