Деякі факти з життя глави Росії справді вражають

Після того, як бліцкриг в Україні провалився, президент країни-агресорки потрапив до лікарні, адже самопочуття владимира путіна значно погіршилося.

Про це спеціально для центру "Досьє" розповів офіцер федеральної служби охорони Росії та колишній охоронець путіна Гліб Караулов (з 2009 року), розсекретивши й інші факти особистого життя російського президента.

За його словами, за кілька місяців після повномасштабного вторгнення в Україну та провалу атаки Києва, у травні 2022 року, диктатор проходив незаплановане лікування в ЦКЛ. Саме в цей час більшість ЗМІ акцентували увагу на погіршенні самопочуття володимира путіна і жваво обговорювали його набрякове обличчя та нерухомі кінцівки.

Також Караулов додав, що для офіцерів, які охороняють путіна, не секрет, що він поєднує з гімнасткою Аліною Кабаєвою.

Популярні статті зараз

Просідання цін: традиційний український борщ стає дешевшим

Церква забороняє: в які дні не можна пекти Паски, названі сприятливі дати

"Обезьяна редкой породы": звезда Instagram Настя Покрищук в одних трусах испугала турков своим изуродованным лицом

"Главное, что я влезла в эсочку": звезда "1+1" Лидия Таран восхитила точеной фигуркой в ярком наряде

Все новости

Крім того, відомо, що російський тиран часто пересувається між своїми резиденціями спеціальним поїздом. На Валдаї він буває найчастіше.

Щодо дочки путіна Катерини Тихонової, вона систематично відпочиває у президентській резиденції, розташованій у Сочі. Стежать за цим особисті охоронці.

Не забув Караулов згадати і про так зване "Палац путіна" в Геленджику — це правда президентський палац, а не апарт-готель Аркадія Ротенберга. Туди навіть провели спеціальний президентський зв'язок якого користується диктатор.

Екс-охоронець також додав, що під час подорожей у відрядження путін завжди бере із собою переговорну кабіну – куб заввишки 2,5 метри з обладнаним робочим місцем. Звідти глава держави веде захищені телефонні розмови.

Що стосується робочих офісів президента Росії, то в усіх резиденціях вони цілком ідентичні. Тож телетрансляціями зрозуміти, де саме в конкретний момент знаходиться диктатор, неможливо. Крім того, часто путін робить вигляд, що переміщається між містами, відправляючи порожній літак із Сочі, а сам при цьому залишається в резиденції "Бочарів струмок". Це робиться, щоб заплутати іноземну розвідку.