Перша половина травня була багата на магнітні бурі.

Як і прогнозувалося раніше, чергова буря очікується у суботу, 20 травня. Вона може стати досить сильною та триватиме ще кілька днів — до 23 травня. Буря викликана серйозним спалахом на Сонці, зафіксованим кілька днів тому.

Метеозалежні люди можуть відчувати втому, головні та суглобові болі. Особливо в такі дні потрібно бути обережними людям із хронічними захворюваннями, насамперед серцево-судинними. У дні магнітних бур традиційно рекомендують гарний сон, прогулянки на повітрі та відмову від важкої їжі та алкоголю. Тим, хто «сидить на пігулках», потрібно подбати про те, щоб необхідні ліки були в домашніх аптечках.

Магнитные бури. Фото: скриншот YouTube-видео
Магнитные бури. Фото: скриншот YouTube-видео

Як повідомлялося раніше, у травні 2023-го очікується потужна магнітна буря, також декілька слабких, загалом фахівці попереджають про чотири магнітні бурі. Тож, коли очікувати збурення магнітного поля Землі? Надаємо прогноз.

Популярні статті зараз

Розкрадання, корупція та аморальна поведінка: Зеленський відповів про петицію щодо звільнення Бугрова

Микола Томенко пояснив абсурдність російських реалій: "Кіріл благословив нелегітимного Путіна на «священну війну» до…2100 року"

Криптопіраміда "DeHealth" тісно переплелася з криміналом: що відомо про власників Анну Бондаренко та Дениса Цвайг

"Главное, что я влезла в эсочку": звезда "1+1" Лидия Таран восхитила точеной фигуркой в ярком наряде

Все новости

Про це пише sciencealert.com.

Влияние магнитных бурь. Фото: скриншот Youtube-видео
Влияние магнитных бурь. Фото: скриншот Youtube-видео

Працівники сонячних лабораторій постійно стежать за Сонцем та здійснюють прогнози щодо сонячної активності. Також фахівці попереджають про небезпечні явища та вплив магнітних бур на здоров'я.