У Києві водій позашляховика Cadillac "підрізав" та заблокував рух карети швидкої медичної допомоги, яка перевозила у лікарню маленьку дитину. Як повідомляють у відділі комунікації поліції Києва, сьогодні вони побачили у мережі відповідне відео.

Як з'ясувалося, водію не сподобалось, що "швидка" поспішає з увімкненими спецсигналами у крайній лівій смузі, тому він різко "підрізав" авто та на деякий час зупинив спецтранспорт.

У салоні автівки перебувала дворічна дитина, яку екстрено транспортували до лікарні. Лише після умовляння медиків, чоловік розблокував проїзд. Правоохоронці передали орієнтування по автівці усім нарядам поліції, вже близько 16:00 водія затримали на вулиці Протасів Яр.

Порушником виявився киянин, 1989 року народження. Слідчі кваліфікували подію як хуліганство за статтею 296 Кримінального кодексу України, йому загрожує до пʼяти років увʼязнення.

Популярні статті зараз

Екоінспекція Поліського округу стала майданчиком для діалогу у рамках  Всеукраїнської програми ментального здоров’я  Олени Зеленської

Криптобіржа Plain Chain стала розсадником шахраїв: хто стоїть за сумнівними схемами

Онука Данилова розповіла про дружбу за вигоду: "Просили допомогти вивезти когось за кордон"

Высоко подняла юбочку и засветила полосочку на колготах: бесстыжая Maruv без белья показала стиль крольчихи

Все новости