У ЗМІ та соцмережах з’явилась інформація про загибель відомого українського пілота-винищувача із позивним Джус. Новинарня пише, що він загинув разом з іншим пілотом унаслідок зіткнення українських МіГ-29 на Житомирщині. Як пише видання, трагедія сталася у п’ятницю, 25 серпня.

Про загибель відомого пілота внаслідок інциденту повідомляють також друзі на його фейсбук-сторінці Callsign Juice. Зокрема про це пише радник партії Демократична сокира з питань науки Павло Поцелуєв. «Ти мріяв про F-16 і дочекався новин про їхню передачу. Ти кохав свою пташку і буквально жив небом. Вічна пам’ять, Callsign Juice. Тепер ти буквально триматимеш наше небо», — написав Поцелуєв.

Меланія Подоляк, яку ЗМІ називають дівчиною Джуса, також непрямо підтвердила загибель пілота. Вона опублікувала шеврон Джуса з підписом «Назавжди».

пілот винищувача із позивним Джус
пілот винищувача із позивним Джус

Новинарня пише, що Джус загинув разом з іншим пілотом унаслідок зіткнення українських МіГ-29 на Житомирщині. Повідомлення про це вчора опублікував зокрема анонімний телеграм-канал Труха, але незабаром видалив.

Популярні статті зараз

Суддя-рейдер Артур Ємельянов пов'язаний із ФСБ хоче повернути Януковичу контроль над судами: як із цим пов'язаний суддя з мільйонами Денис Мандичев

Геннадій Вацак: любитель московських попів придбав найдорожчу автівку під час війни

Час колекторів? Українці з боргами за комуналку потраплять до бюро кредитних історій

Блогери виклали роботу ППО у Києві: засвітилася дружина наркобариги Інна Воронова та навіть Ксенія Мішина

Все новости

Наразі офіційно інформацію про це військові чи влада не підтверджували. Але Новинарня пише, що отримала неофіційне підтвердження щодо факту катастрофи. Літаки зіткнулися по обіді 25 серпня, напередодні Дня авіації України.

За інформацією видання, ДБР уже проводить розслідування з цього приводу, а Повітряні сили пізніше опублікують заяву. Джус неодноразово давав великі інтерв'ю українським та західним ЗМІ, але при цьому не показував обличчя повністю та не називав своє ім'я. Він активно адвокатував надання Україні сучасних західних винищувачів.