Лідер Чечні Рамзана Кадиров розкритикував військових, які в соцмережах скаржаться на погане забезпечення і брак боєприпасів.

Про це Кадиров написав у Telegram.

За словами Кадирова, на війні ніколи не буває всього вдосталь, і це не привід виносити на обговорення внутрішні питання. Він вважає, що Росія бореться зі всім блоком НАТО, і робить це нібито настільки успішно, що все "працює злагоджено і бездоганно як годинник".

А за брак снарядів лідер Чечні поклав відповідальність на самих військових. Він заявив, що ті, що помилилися, тепер мають терпіти, тому що "це війна, а не курорт".

"Воїн не кричить - воїн вирішує. Необхідно шукати рішення задачі, а не збиратися в купку і писати публічні звернення. Закінчилися патрони? А чому заздалегідь не попередив вищого офіцера, що вони закінчуються? У хорошого бійця патрони ні з того ні з сього раптом не закінчуються. Терпи тепер хоча б добу, знайди собі іншу задачу", – навчає Кадиров.

Популярні статті зараз

Юрій Борисов: як молодший партнер Фірташа перетворився на горіхового олігарха

"Я виглядаю як човен": мама приголомшила неосяжними стегнами після пологів, Кім Кардаш'ян таке і не снилося

Просідання цін: традиційний український борщ стає дешевшим

Церква забороняє: в які дні не можна пекти Паски, названі сприятливі дати

Все новости

За словами очільника Чечні, якщо солдату дали карту бойового завдання, потрібно діяти.

"Дій, боєць! Від тебе залежить виконання. Думай, розподіляй сили і можливості, а не стій з відкритим ротом. Ніхто не буде бігати за тобою з цинком патронів і сухпайком, щоб вручити акурат в той момент, коли твої закінчаться", – написав Кадиров.