Столичний мер після трагедії з загибеллю людей біля зачиненого укриття намагається погасити скандал, який виник з приводу непридатних та зачинених бомбосховищ.

Спочатку мер та боти у соцмережах запевняли, що це зона відповідальності районних адміністрацій та КМВА. Не дивлячись на те, що, за словами Кличка, міський бюджет виділяв мільйони коштів на облаштування сховищ. Де вони облаштовувалися – не вказано.

Дійшло навіть до того, що Кличко спробував перекласти вину на Зеленського, що викликало ще більше невдоволення містян.

Виходить, що мер столиці не займається нічим, але всюди фотографується. Українці припустили, що зона відповідальності Кличка – це виключно пиляти бабло, роздавати землю під незаконні забудови, прикривати мутні схеми у столиці та брати на поруки сумнівних ділків типу Труханова.

Але через кілька днів Віталій Кличко все ж вирішив перевірити, що там з укриттями у Києві. Про це він доповів на своїй сторінці у соцмережі Твіттер.

Популярні статті зараз

Розкрадання, корупція та аморальна поведінка: Зеленський відповів про петицію щодо звільнення Бугрова

Запахло смаженим: столичний мажор Олександр Слобоженко зібрався тікати та перевозить авто?

Криптопіраміда "DeHealth" тісно переплелася з криміналом: що відомо про власників Анну Бондаренко та Дениса Цвайг

"Матерь божья": полностью голая Даша Астафьева прикрыла свои прелести одними листочками

Все новости

"Заїхав сьогодні без попередження оглянути деякі укриття, на які отримали скарги від киян. Картину зафіксував, будемо працювати", – написав Віталій Кличко.

Натомість багато підписників не оцінили цей запізнілий жест очільника столиці.

"Робив би він так постійно, можливо сім'я і вижили. Жахливу халатність міського голови та його підлеглих нічим не виправдати. Як керівник Кличко провалився", – пише Android Android.

«Ти ж казав, що за укриття мають відповідати РДА! Чого ти їздиш тепер, піаришся? Набрехав, чмо?», – обурюється Anti-Putin Front of the Peoples.

«Так стопе, ти ж ще вчора розповідав що ні за що не відповідаєш, ху*ла? І всі питання до будь кого крім тебе. Чи все за день змінилося, чорт? Воно зрозуміло, що пиляти бабки на шулявці і подільському мостах та зі своїми друзями забудовниками цікавше, ніж розібратись з укриттями», – задається питанням Salvatoreses.

«Ви маєте сидіти замість того діда, з якого ви зробили цапа відбувайла. Покузушнік й**аний згадав про бомбосховища на 16 місяць війни і після смертей людей», – впевнений Andrii LA.

Заради справедливості варто зазначити, що на сторінці трапляють і доволі позитивні коментарі, що Віталій Кличко на своєму місці та не дозволяє здати місто "зеленій кодлі". Боти це чи живі люди – висновки робіть самі, любі читачі.