Недобитки партії Віктора Медведчука, який намагається чіплятися за політичне життя на росії, продовжують доволі успішно виживати в Україні.

Серед них не тільки такі персоналії, як Юрій Бойко, а й Вадим Столар – відомий олігарх, забудовник і давній партнер по мутних схемах Віталія Кличка.

Виталий Кличко. Фото: скриншот YouTube
Виталий Кличко. Фото: скриншот YouTube

Ба більше – Вадим Столар ще й виїжджає з України представляти нашу державу у Франції. Можливо, йдеться про Лазурний берег, який так шанують українські олігархи, але достеменно поки невідомо.

Про це розповів нардеп Олексій Гончаренко, який, варто зазначити і сам тривалий час був активним захисником усього російського в Україні та вірним соратником Партії Регіонів Віктора Януковича. Але зараз порвав на собі не одну вишиванку, намагаючись довести свою патріотичну спрямованість.

Популярні статті зараз

Світ попрощався із заслуженим працівником культури України з Книги рекордів Гіннеса: його роботи прикрашають Київ

Криза олійно-жирової галузі: чим загрожує українцям високий експорт соняшника

"Матерь божья": полностью голая Даша Астафьева прикрыла свои прелести одними листочками

"Главное, что я влезла в эсочку": звезда "1+1" Лидия Таран восхитила точеной фигуркой в ярком наряде

Все новости

"Вадим Столар їздить до Сенату Франції у робоче відрядження. Як вам така інформація? Представник партії, яка кликала сюди “рускій мір” спокійно собі їздить до Парижа, а потім ВИПАДКОВО заїжджає у Монако привітати доньку з 16-річчям. Їх тримають в парламенті та ще надають ОФІЦІЙНІ відрядження. Хотілось би дізнатися, як керівництво Верховної Ради підписує йому відрядження? Все добре? З цим проблем нема? Звісно, це ж не Гончаренко, якому треба всього лише їхати працювати в ПАРЄ і виконувати обовʼязки, покладені на нього Радою Європи. Просто без Столара неможливо побудувати звʼязки з Сенатом Франції. Це очевидно. Виходить, що зараз йому підписують відрядження у Париж. А куди далі? До москви?", – обурюється Олексій Гончаренко.